sitemap | bookmark
 
MijnWebserver webhosting services Home Nieuws


Downtime mailserver02 op 19 Mei 2:30 uur tot 3:30 uur
12 mei 2012

Op zaterdag 19 Mei a.s. om 2:30 uur zal mailserver02 voor ongeveer 60 minuten niet bereikbaar zijn. Tijdens de downtime wordt de server naar een nieuw datacenter verplaatst.

Tijdens deze verplaatsing gaat er geen email verloren. De fallback-mailserver zal ontvangen email tijdens de downtime bewaren en daarna spoedig afleveren. Onze excuses voor het ontstane ongemak.


Vertraging mailserver 02 opgelost
17 april 2011

Afgelopen vrijdag 15 april heeft mailserver 02 op enkele momenten op de dag traag gereageerd. Deze vertraging werd veroorzaakt door een defecte harde schijf.

De server is voorzien van een RAID controller waardoor de server wel bereikbaar bleef echter werd de defecte harde schijf niet direct gedetecteerd waardoor deze niet direct vervangen kon worden. Onze excuses voor het ontstane ongemak.


Downtime Server03 op 12 april 23:00 uur
6 april 2011

Op dinsdag 12 april a.s. om 23:00 uur zullen de websites op server03 (ftp3.mijnwebserver.nl) voor ongeveer 15 minuten niet bereikbaar zijn. Tijdens de downtime wordt de server naar een nieuw rack verplaatst. Onze excuses voor het ontstane ongemak.


Enkele wijzigingen aan de website
1 maart 2011

Er zijn vandaag enkele wijzigingen aan de website gemaakt:

1) Verwijzing phpMyAdmin
Indien u de juiste url voor de phpMyAdmin van uw hostingpakket niet meer bij de hand heeft kunt u deze bij de "mijn webserver" pagina opzoeken. Door het invullen van de naam van uw hostingpakket wordt u automatisch doorverwezen naar de juiste url.

2) Nieuwe webmailclient
Op verzoek van vele klanten is de webmail client Squirrelmail vervangen door Roundcube. Deze webmailclient biedt vele mogelijkheden en heeft een prettige gebruikersinterface. Wanneer u toch liever gebruik blijft maken van Squirrelmail is dit geen enkel probleem. Via een link op de loginpagina van de webmail wordt u verwezen naar de webmail via Squirrelmail.

3) Control panel via een SSL verbinding
Het control panel is vanaf vandaag ook beveiligd d.m.v. een SSL verbinding. Dit betekent dat de gegevens die u verzendt bij bijvoorbeeld het inloggen versleuteld worden verzonden en dus nooit zijn af te vangen door derden.

Copyright 2003-2011 MijnWebserver, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden